Geniş alanlarda ferahlatan çözüm: VAVANA Koku Makinesi

Koku makineleri kapalı mekanların havasını değiştirmek için kullanılan, hem teknolojiden hem de aromaterapiden yararlanan kullanışlı cihazlardır. Elektrikli bu makineler içlerine konulan kartuşları yavaş ve yumuşak bir şekilde mekanın her yanına yayarlar. Koku makineleri içlerine konan kartuşlar aromatik yağlar içerirler, bu yağlar makinenin içinde sıcak su buharı ile karışarak yavaşça mekanın içine yayılır. Koku makineleri iç mekanlarda, özellikle de büyük alanlarda kokunun yayılması için en ideal makinelerdir. Özel teknolojileri sayesinde en uzak noktalara dahi kokuyu eşit olarak iletirler. Sizin yapmanız gereken tek şey iyi bir koku makinesi edinmek ve mekanınızda tarzınızı yansıtacak en doğru kokuyu seçmektir.


İşte VAVANA Koku Makinesi’ni güvenle kullanabileceğiniz alanlar:

EV İÇİ

  • Banyo: Oda kokuları banyolarda uzun süredir kullanılıyor. Özellikle de temizlik hissini güçlendirdiği için banyonuzda koku makinesi kullanmak isteyebilirsiniz. Sabunsu, taze bir koku seçtiğiniz sürece banyonuz misler gibi kokacak, duşta geçirdiğiniz vakit çok daha keyifli bir hâle gelecektir. Banyolar genelde küçük odalar olduğu için kokunun yoğunluğunu ve uygulama aralığını koku makinenizde ona göre ayarlamalısınız.
  • Misafir odası: Evinize gelen misafirlere tarzınızı yansıtmak, onları rahat ettirmek istiyorsanız bunun en kolay ve uygun fiyatlı yöntemi doğru bir iç mekan kokusu kullanmaktır. Bir koku makinesi yardımıyla dilediğiniz kokuyu harika bir hava yaratmak, konuklarınızı mutlu etmek için tercih edebilirsiniz. Evinizde sık misafir ağırlıyorsanız misafirlerin kimi zaman rahat olmadığını farkedersiniz rahatlatıcı bir koku konuklarınızın daha keyifli olmasına yardımcı olur.
  • Yatak odası: Yatak odanızda bir koku makinesi tutmanız hayat kalitenizi yükseltecektir. Özellikle de uykuya dalma konusunda sorun yaşıyorsanız koku makineleri sayesinde kendi evinizde ve odanızda aromaterapi uygulayabilirsiniz. Gün içinde yoruluyorsanız bu yorgunluğu ve üzerinizdeki stresi atacak, daha rahat nefes almanızı sağlayacak ve uykuya dalmanızı kolaylaştıracak sakinleştirici ve rahatlatıcı bir koku, koku makinesi yardımıyla sağlıklı bir uyku düzenine kavuşacaksınız.
  • Çalışma odası: Çalışmak için kapandığınız bu odada ihtiyacınız olan şeyler stresinizi olabildiğince azaltmak, rahatlamak, motive olmak ve ilham almaktır. Bunların hepsi de özenle hazırlanmış bir koku kombinasyonuyla elde edilebilir. Koku makineniz için çalışma odasında mutlaka yer ayırmalısınız.


İŞ YERİ

  • Kafeler ve restoranlar: İnsanların yemek yediği, bir yandan da sevdikleriyle buluşup sohbet ettikleri yerler olan kafeler ve restoranlarda ağır kokular olmaması gerekir. Fakat yine de koku makinesi ile uygulanacak hafif ve temiz bir koku müşterilerin kendilerini evlerindeymiş gibi rahat hissetmesine yardımcı olur. Keyifli hisseden müşteriler siparişlerini verirler ve mekanda daha fazla vakit geçirirler. Rahat ettikleri yere geri dönmek isterler. Özellikle kafeler gibi sıcak ve samimi mekanlarda kahve kokusunu bastırmayacak, onunla birlikte uyum sağşayacak kokular tercih edilebilir. Ayrıca bu mekanların tuvaletlerinde de ferah ve sabunsu koku kartuşları içeren koku makineleri tutulabilir.
  • Mağazalar, alışveriş merkezleri: Fiziksel ürünler satılan mağazalarda koku çok önemlidir. Yine müşterilerin rahatlığı koku makinesi kullanmak için birincil amaçtır, kendini rahat hisseden müşteriler çok daha fazla alışveriş yaparlar. Fakat koku makinelerini mağaza ve AVM’lerde kullanmak sadece daha fazla alışveriş yapılmasını sağlamaz. Aynı zamanda sıradışı bir koku kullanarak müşterilerinizin sizi mağaza kokunuzla hatırlamasını sağlayabilirsiniz. Böylece benzer notalara sahip bir koku duydukları zaman direkt olarak sizin mağazanızı hatırlayacaklardır. Hiçbir ücret ödemeden müşterilerinizin akıllarına yerleşecek bir reklam vermenin en basit yolu mağazalarınıza özel koku kartuşları kullanmanızdır.
  • Ofisler: Ofis dendiği zaman sıkıcı, gri ve cansız mekanlar akla gelse de günümüzde yeni çalışma düzenleri farklı bir rota izliyor. Canlı renkler kadar güzel bir koku da hem ofise gelen müşterilerin hem de çalışanların keyfini yerine getirmek için idealdir. İyi seçilmiş bir koku kartuşu yerleştirilen koku makinesi çalışanların motivasyonlarını yüksek tutar, birlikte uyum içinde ve şevkle çalışmalarını sağlar. Her zevke uygun ve nötral bir koku kartuşu ofisler için ideal bir seçim olacaktır. Çalışma esnasında dikkat dağınıklığı yaratmaması için mekan büyüklüğü göz önüne alınarak kokunun yoğunluğu hafif tutulmalı.
  • Oteller: Müşterilerin rahat ve evindeymiş gibi hissetmesi gereken başka bir işletme türü de otellerdir. Üstelik otellerde müşteriler gerçekten de evlerindeymiş gibi davranmak zorundalardır. Bu nedenle de otelin tarzına bağlı olarak sıcak, samimi ya da nötral koku kartuşlarının yerleştirildiği koku makineleri harika olacaktır. Koku makinelerin otellerin lobilerinde, kapalı havuzlarında, toplantı odalarında ve restoranlarında bulunabilir. Sade notaları olan bir koku seçilmesi temizlik hissini de güçlendirecektir. Bir otelden beklenenlerin en başında da hijyen geldiği düşünülürse koku seçimine özel bir vakit ve enerji harcamak gerektiği anlaşılır.
  • Güzellik salonları: Kadınların sıklıkla ziyaret ettikleri kuaför ve güzellik salonları hakkında az bilinen gerçeklerden biri de pek çok kadının bu mekanlarda oldukça rahatsız hissettiğidir. Bu tip işletmelerin iyi bir koku makinesi ve rahatlatıcı bir koku kartuşu seçimi yapması çok önemlidir. Saç spreyi, cilt bakım ürünleri gibi nahoş olmasa da herkesin sevmediği kokuları da örtmesi için koku makineleri çok önemlidir.
  • Hastaneler: Hem sağlık çalışanlarının hem de hastaların ve hasta yakınlarının hastane içinde büyük stres altında oldukları düşünülürse iyi bir koku yardımıyla stresi azaltmak akıllıca olacaktır. Sade, iddiasız ve temiz içerikli koku kartuşları ile birlikte iyi seçilmiş noktalara yerleştirilen koku makineleri hastaneleri daha rahat yerler haline getirecektir.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...