Sürücüler için aromaterapi

Modern şehrin yoğun trafiğinde en çok vakit geçirdiğimiz, arkadaşlarımızı ve ailemizi ağırladığımız kapalı ortamlardan biri arabamız olmasına rağmen…

Modern şehrin yoğun trafiğinde en çok vakit geçirdiğimiz, arkadaşlarımızı ve ailemizi ağırladığımız kapalı ortamlardan biri arabamız olmasına rağmen arabalarımızın iç güzelliğini çok nadiren düşünüyoruz. Oysa ki iç mekanların hislerimize ve mood’umuza olan etkisi kesinlikle küçümsenecek boyutta. Eğer arabanızın içi duyularınıza hitap ederse gün içindeki ruh halinizin de buna göre etkilendiğini farkedeceksiniz.

Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için, akşam yorgun bir halde işten dönmek için ya da uzun şehir yolculuklarında içinde bulunduğunuz ortamda güzel bir atmosfer yaratmak gün boyu rahat, keyifli ve enerjik hissetmenize yardımcı olacaktır. Otomobilinizin içini görsel olarak süslemek pek de mümkün olmadığından ihtiyacınız olan keyifli ambiyansı yaratmanın en kolay ve hesaplı yolunun araba kokuları olduğunu söyleyebiliriz.

Arabaların içleri küçük ve kapalı ortamlar olduğu için havalandırma ne kadar sık çalıştırılırsa çalıştırılsın rahatsız edici olabilir. İyi bir araba kokusu seçimi arabanın içinde bulunanları rahatlatacak, çok daha ferah hissetmelerine yardımcı olacaktır.

Araba kokusu satın alırken ve seçerken çok dikkatli olmalısınız. Sentetik maddeler içeren araba kokuları ilk deneyişinizde güzel gelebilir fakat bir süre sonra ağır ve bunaltıcı gelecektir. Bu tarz kokular astımı olanlar için tehlikeli bir durum yaratabilir, migren ve strese bağlı baş ağrısı ya da hassasiyete sebep olabilir. İşte bu yüzden araba kokusu dikkatle seçilmeli, doğal yağlar kullanılarak üretilen zarif kokular tercih edilmelidir.

VAVANA araba kokuları hoş ve hafif kokulardan hoşlanan herkes için idealdir. Yapımlarında doğal yağlar kullanılır, yaydıkları koku rahatsız edici değildir ve yumuşaktır. Böylece uzun süre otomobilinizin içinde yolculuk etseniz dahi kokudan sıkılmazsınız. Özellikle de soğuk havalarda arabanızın camlarını açmanıza gerek kalmaz, VAVANA araba kokuları, aracınızın içindeki havayı taze ve ferah tutacaktır.

VAVANA’da kullanılan esansiyel yağlar tamamen doğaldır. Yapay bir kokuya sebep olmazlar, astım hastalarını rahatsız etmezler, migren ve başka türlü baş ağrılarına yol açmazlar. Seçtiğiniz kokuya göre sabah erken saatlerde işinize giderken sizi uyanık tutabilir, akşam yorgun bir halde eve dönerken enerjik bir ruh haline bürünmenize yardımcı olabilir. VAVANA’nın her zevke uygun farklı koku seçenekleri sunmaktadır. Bunların arasında portakal, incir, vanilya ve yaban meyveleri gibi doğal ürünlerin yağları da bulunmaktadır.

Araba kokunuzu seçerken aracınızın içinde ru halinizin sıklıkla nasıl olduğunu göz önüne almaya çalışın. Örneğin araba kullandığınız saatler içinde yorgun mu oluyorsunuz? Öyleyse portakal ve bergamot kokulu VAVANA Energetic kokusu size ihtiyacınız olan enerjik havayı verecektir. Yoğun ve zorlu bir trafiğin olduğu bir şehirde yaşıyorsanız araç kullanırken stresli olmanız çok normaldir. O halde vanilyalı ya da lavantalı, sakinleştirici ve rahatlatıcı bir araba kokularımızı denerseniz günün sonunda trafiğin getirdiği stresten uzak, keyif içinde otomobilinizi sürebileceksiniz.

Sık sık şehir dışına uzun yolculuklar yapmanız gerekiyorsa, canınız yolda sıkılıyorsa ilgi çekici araba kokularıyla uzun yolları daha eğlenceli ve çekilebilir bir hale getirebilirsiniz. Bunun için VAVANA’nın siyah miskli ya da orman meyveli kokularını tercih edebilirsiniz. Seçtiğiniz araba kokusu hangisi olursa olsun doğal hammaddelerden yapılmış oldukları için araç içinde kaldığınız sürenin uzunluğundan bağımsız olarak baş ağrısı ya da mide bulantısına yol açmayacaktır.

VAVANA araba kokularının ambalajı BPA-free plastikten yapılmıştır. Aracınızın içinde kalıcı hale gelmiş kötü kokulardan kurtulmak için de çok hızlı ve kesin bir çözümdür. Özellikle de ikinci el araç alanlar için arabanın iç kısmındaki temizlik hissini güçlendirecektir. Görüntüsü son derece şık ve havalı olacak bir şekilde tasarlanmıştır. Her farklı kokunun ambalajı farklı ve canlı bir renktedir. Araç kokunuzu dilediğiniz zaman değiştirerek yeni ve değişik bir atmosfer yaratabilirsiniz. Buna mevsimlere ya da o zamanki ruh halinize göre karar verebilirsiniz. Örneğin kapalı havanın hakim olduğu soğuk kış günlerinde incirli bir araba kokusu size ilkbahar günlerini ve tatillerinizi anımsatarak yüzünüzde bir gülümseme yaratabilir.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...